OVER CINDY

Door de jaren heen zo veel mogelijk kennis en kunde verzamelen

Even Voorstellen

In 2022 ben ik afgestudeerd als osteopaat aan het I.A.O. / Buckinghamshire New University. Echter gaat de therapeutische kennis verder terug in de tijd.

Na in 2007 mijn VWO diploma te hebben behaald, heb ik in 2012 het diploma fysiotherapie aan Hogeschool Thim van der Laan mogen ontvangen. Daarnaast stuurde ik in 2015 af als registerpodoloog aan de Academie voor Podologie in Utrecht en in 2016 als oedeemtherapeut.

Van 2013 tot 2022 heb ik een fysiotherapie en podologiepraktijk gehad in Terneuzen, waar ik enorm veel ervaring heb verkregen in het behandelen van  mensen met allerlei klachten. Helaas kwam ik nog vaak bepaalde klachten tegen die ik naar mijn idee niet uitvoerig genoeg kon behandelen. Doordat ik zelf in aanraking was gekomen met osteopathie besloot ik de deeltijdopleiding te gaan volgen. Het voordeel hiervan was dat ik deze technieken direct in de praktijk kon toepassen.

Na het behalen van het diploma (YES! Na bloed, zweet , tranen en veel ingeleverd te hebben op sociaal gebied) heb ik besloten het fysiotherapeutische en podologische stokje over te dragen aan collega’s, zodat ik alleen kon focussen op de osteopathie en mijn gezin.

Korte Weetjes

Een kijkje in mijn privéleven.. Waar word ik blij van?

Reizen

Buiten zijn in de natuur

fotograferen

Kleding naaien

Sporten

NASCHOLINGEN

NASCHOLINGEN

Gevolgde cursussen en opleidingen

In september 2022 ben ik gestart met de opleiding tot osteopaat bij baby’s en kinderen aan Panta Rhei Opleidingen te Rijen.

Daarnaast heb ik de volgende nascholingen gevolgd:

  • Korte Hefboomtechnieken met Daryl Herbert in 2021 aan het Centrum voor Osteopathie te Antwerpen.
  • The Forgotten Techniques of William Garner Sutherland in 2022 aan Panta Rhei Opleidingen te Rijen

WILT U EEN AFSPRAAK MAKEN?